Szállítás, fizetés

  • A szállítás díja előreutalással GLS futárszolgálattal bruttó 1.290 Ft
  • A szállítás díja előreutalással GLS csomagpontra bruttó 1.190 Ft
  • A szállítás díja előreutalással Magyar Postával bruttó 890 Ft
  • A szállítás díja személyes vásárlása esetén: ingyenes

A személyes vásárlása Budapesten van lehetőség előre egyeztett időpontban és helyszínen.

Bizonyos termékek esetében a szállítási díj a fentiektől eltérhet. A vásárlási folyamat során rendszerünk mindig a kosár tartalmának megfelelően kalkulált szállítási díjat tünteti fel.

MIKOR SZÁLLÍTJÁK KI A RENDELÉSEMET?

A Besenyő Pista Official Webshopban leadott rendelések házhozszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítás várható időpontja az egyes termékek adatlapján feltüntetett munkanapok szerint alakul, mely általában 1-2 munkanap. Dedikált termékek rendelése esetén a szállítási idő a dedikálás időpontjának függvényében módosulhat.

Sikeresen leadott megrendelésed feldolgozását és elküldését követően e-mailben értesítünk a kiszállítás várható napjáról. Ha a kiszállítással kapcsolatban bármilyen kérésed lenne, kérjük írd be a rendelés leadásakor a “Megjegyzés” rovatba.

A fent ismertetett szállítási feltételek Magyarország területére érvényesek. Külföldi szállítási cím esetén a feltételekről és a díjakról kérjük érdeklődj elérhetőségeink egyikén.

MILYEN FIZETÉSI OPCIÓK VANNAK?

A Magyar Posta és személyes átvétel esetén előreutalásos fizetésmóddal van lehetőség a rendelés leadására.

GLS futárszolgálattal vagy GLS csomagpontra rendelt termékek esetén utánvétes és előreutalás fizetésmódok közül lehet választani.

Előreutalásos fizetésmód esetén banki átutalással vagy Stripe-on keresztül bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni a rendelés végösszegét. A Stripe bankkártyás fizetésmódnál a bankkártya adatok tárolását a Stripe szolgáltató végzi. A besenyopista.hu oldalon nem tárolódnak a bankkártya adatai. A Stripe használatának adatvédelmi irányelvei az alábbi linkre kattintva érhető el: https://stripe.com/en-hu/privacy

Utánvétes fizetésmóddal leadott rendelések végösszegének beszedését a GLS futárszolgálat végzi.

Számlatulajdonos neve: Laár 1919 Kft.
Számlavezető bank: K&H Bank
Bankszámlaszám (HUF): 10401213-50526854-90771001

Rendelésed feldolgozását követően e-mailben is elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat és a fizetendő összeget. Az utalás beérkezését követően értesítést küldünk a csomag feladásáról és érkezésének várható időpontjáról.