Általános Szerződési Feltételek

A Besenyő Pista Official webáruházban kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával nyilatkozol arról, hogy 18. életévedet betöltötted.

AZ ELADÓ ADATAI

 • Név: Laár Bt.
 • Székhely: 1145 Budapest, Tallér u. 24.
 • Cégjegyzékszám: 01-06-786369
 • Adószám: 28513168-1-42
 • Bejegyző bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

AZ ELADÓ ELÉRHETŐSÉGEI

 • Telefonszám: 06 70 548 0098 (H-P: 13:00-19:00)
 • E-mail cím: besenyoposta@gmail.com

A TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ ADATAI

 • Ding.hu
 • Cím: Krúdy Gyula u. 14., 1088 Budapest

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A megrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelésed véglegesítetted és eljuttattad hozzánk. Megrendelésed akkor tekinthető érvényesnek, ha azt e-mailben vagy telefonon is visszaigazoltuk. Ezzel egy időben a Megrendelő és az Eladó között adásvételi szerződés jön létre.

Az Internet-szolgáltatás vagy az e-mail szolgáltatás hibás működéséből fakadóan teljesítetlenül maradt rendelésekért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, hogy amennyiben nem kapsz e-mailt a rendelésed állapotáról, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2018. január 15-től vásárlásodról elektronikus számlát állítunk ki, melyet elektronikusan juttatunk el a vásárlás során megadott e-mail címedre. Az ÁSZF elfogadásával és rendelésed elküldésével nyilatkozol arról, hogy az e-számlát módodban áll befogadni.

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák.

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK KÖRE

A webáruházban az összes raktáron lévő termék megvásárolható, melyek a weboldal menüjében vannak kategorizálva. Minden termék mellett fel van tüntetve a várható szállítási idő, ez a raktáron lévő termékek esetében általában 1-2 munkanap. Amennyiben rendelésed mégsem tudjuk a kiírt feltételekkel teljesíteni (idő közben elfogyott, egyéb technikai probléma), felvesszük Veled a kapcsolatot megadott elérhetőségeid egyikén.

A termékek mellett található képek illusztrációk, a valóságban bizonyos mértékben eltérőek lehetnek.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

Az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Elállás esetén a csomag visszaküldésekor a vásárlást igazoló számlát is mellékelni szükséges elektronikus formában. A csomag visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A visszaküldött csomagot utánvétes küldeményként nem áll módunkban átvenni, mivel a pénz visszafizetése előtt meg kell győződnünk arról, hogy a termékek kifogástalan állapotúak-e. A visszaküldött termékek vételárának visszatérítését a vonatkozó jogszabályokkal összhangban, kizárólag bontatlan, sérülésmentes, újbóli értékesítésre alkalmas állapotban, eredeti csomagolásban visszaküldött termékek esetén teljesítjük. Az áru visszaküldését kérjük előre egyeztesd ügyfélszolgálatunkkal. A feltételeknek megfelelően visszaküldött termékek vételárát készpénzben vagy átutalással fizetjük vissza, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

RENDELÉS MENETE

Rendelésed telefonon és e-mailben is leadhatod. A webáruházon keresztül a következő lépéseket követve vásárolhatsz:

 • Böngéssz a termékkategóriák között, majd kattints a megvásárolni kívánt termékre.
 • A termék oldalán helyezd a termékből a kívánt mennyiséget a kosárba.
 • A kosár oldalán módosíthatod a kosár tartalmát, vagy folytathatod a vásárlást és további termékeket helyezhetsz a kosaradba.
 • Kosaradat bármikor megtekintheted az oldal jobb felső sarkában található kosár ikonra kattintva.
 • Amennyiben minden megvásárolni kívánt terméket kosaradba helyeztél, a kosár tartalma alatt kattints a “Tovább a pénztárhoz” feliratú gombra.
 • Add meg elérhetőségeidet és szállítási adataidat, majd kattints a lap alján a “Megrendelés elküldése” gombra.
 • Sikeres rendelés esetén automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben átutalásos fizetésmód választása esetén megtalálod az utaláshoz szükséges adatainkat, valamint egy későbbi e-mailben tájékoztatunk a kézbesítésé várható időpontjáról

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK, FIZETÉSMÓDOK

A szállítási feltételekről és a fizetésmódokról részletes információ a következő címen található: Szállítás, fizetés »

ADATVÉDELEM

Az Általános Szerződési Feltételek részét képezi az adatvédelmi nyilatkozat. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz a webáruház adatvédelmi nyilatkozatában részletezett adatkezeléshez is. Az adatvédelmi nyilatkozat a következő címen érhető el: Adatvédelmi Nyilatkozat »

Budapest, 2020. május 5.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

JOGI NYILATKOZAT
A besenyopista.hu oldalon található összes tartalmat szerzői jog védi. Ezek másolása, sokszorosítása, publikálása, vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a szerző és az érintett kiadó írásos engedélyével lehetséges. Minden jog fenntartva!

ÜZEMELTETŐ
Név: Laár Bt.
Cégjegyzékszám: 01-06-786369
Adószám: 28513168-1-42
Telefon: 06 30 834 2905
E-mail: besenyoposta@gmail.com

BANKI ADATOK
Számlatulajdonos neve: Laár Bt.
Számlavezető bank: Budapest Bank
Bankszámlaszám (HUF): 10103661-53644841-00000007

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGEI
Telefon: 06 70 548 0098 (munkanapokon 13:00-19:00)
E-mail: besenyoposta@gmail.com